Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vankka kokemus puurakentamisesta

Pyrimme suunnittelemaan ja tarjoamaan sopivan tuotteen lähtemällä liikkeelle asiakkaan tarpeista ja toiveista. Oma vankka kokemuksemme puutavaran käsittelystä sekä rakentamisesta, olipa kyseessä paikalla hirrestä rakentaminen tai elementtien kokoaminen, antaa meille vahvan tietämyksen oman tuotantomme ja alihankintojen hoitamiseen. Vuosiensa mittaan olemme luoneet laajan kotimaisen verkoston hyviä ja luotettavia alihankkijoita ja tavarantoimittajia, mikä takaa raaka-aineiden ja tarvikkeiden laadun ja saatavuuden

 

 

Historia

Viljo Heikkinen aloitti toiminnan sirkkelisahauksella 1960-luvulla. Pian tuotantoon tulivat lisäksi hirsimökit, joiden markkina-alueena oli koko Suomi. Myös rakennusurakointi kuului yrityksen toimialaan.

Myöhemmin tuotantoon tulivat puusepäntuotteet, valmiina siirrettävät saunat, aitat ja mökit sekä tilaelementtirakenteiset loma-asunnot ja pienet omakotitalot.

Vuonna 1985 yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos jolloin yrityksen nimeksi vaihtui Puumanni ja yrittäjiksi tulivat Veikko ja Marjatta Pulkkinen. Seuraava suurempi muutos tapahtui vuonna 1993 jolloin aloitettiin hirsimökkien vienti Japaniin ja vähän myöhemmin Eurooppaan.

Viime vuosina päätuotteina ovat olleet hirsimökit sekä talot. Kotimaan markkinoiden ohella vientiä on tällä hetkellä muutamiin Euroopan maihin.

Vuonna 2018 yrityksessä tehtiin toinen sukupolvenvaihdos ja yrittäjänä jatkaa Miika Pulkkinen.